INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

Un fost jucător din Liga 1, făcut praf în Rusia. "Fotbalistul-alcoolic a plecat de la club!"

Articol de - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 10:50

Artem Milevski, vârf ucrainean în vârstă de 32 de ani, s-a despărțit de FC Tosno, echipă promovată în prima ligă rusă la care nu reușise să marcheze în 17 meciuri

Fostul fotbalist al Concordiei Chiajna, unde a lăsat o impresie bună, cu 6 goluri înscrise în 15 partide disputate în toate competițiile, a fost aspru criticat în media din Rusia.

Portalul life.ru, unul dintre cele mai vizibile din Moscova, a titrat dur: "Fotbalistul- alcoolic ucrainean a plecat de la Tosno!".

alcoolic

În articolul semnat de Iaroslav Pelehov, sunt amintite ieșirile lui Milevski, care, în ciuda unui Campionat Mondial din 2006 reușit, dublat de un loc 2 la Euro U21 în același an, a avut parte de o carieră hulită din cauza vieții extrasportive.

Acesta a venit beat la cel puțin un antrenament al celor de la Dinamo Kiev, a fost dus acasă din cluburi de noapte de angajați ai clubului ucrainean, și-a făcut praf o mașină de lux pe o autostradă din Turcia și a apărut la o conferință de presă în halat.

50
de selecții și 8 goluri are Milevski pentru "naționala" vecină: a marcat la loviturile de departajare ale "optimilor" CM 2006 cu Elveția (0-0, 3-0 d. pen.)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  06 Iulie 2017, 12:32

Unii criţă fiind, au condus razboaie, batalii, vapoare, elicoptere, servicii banoase, etc. Altii au adormit peste femei, au cazut in beci rupandu-si gatul...

robotzel
robotzel  •  05 Iulie 2017, 16:08

s-au trezit rusii sa discute despre alcoolici.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează