INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PASIUNE

Un fost jucător din naționala Italiei a renunțat la fotbal și a devenit vedetă de rock » ”Acum, sunt fericit!”

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 22 noiembrie 2016 11:28

Fostul fotbalist Daniel Osvaldo, 30 de ani, care a evoluat la mai multe cluburi din Serie A, precum Juventus, Roma și Inter, dar și în ”Squadra Azzura”, și-a îndeplinit visul de a deveni muzician.

Într-un interviu acordat postului de televiziune Fox Sports Argentina, fostul atacant care a spus adio fotbalului în această vară, își dezvăluie trăirile actuale. ”Mă simt ca și cum aș fi eliberat o parte din mine. Recent, am fost nefericit și atunci am spus «destul». Acum, sunt calm și m-am dedicat unui lucru care îmi place: muzica”.

În prezent, în vârstă de 30 de ani, el recunoaște că sportul, pe care l-a practicat cu ardoare, i-a oferit multe satisfacții. ”Nu aș fi aici să dau un interviu, dacă nu eram jucător. Fotbalul mi-a dat totul în viață, a fost o mare pasiune și îmi place să vorbesc despre asta. Am fost destul de norocos să evoluez la Boca Juniors, clubul inimii mele. Acum, mi-am realizat visul și sunt fericit”, a declarat Daniel Osvaldo, care are dublă cetățenie, argentiniană și italiană.

Proaspătul muzician a dat primul său concert în clubul Quilmes din apropiere de Buenos Aires, el cântând împreună cu trupa sa de rock, înființată în urmă cu patru ani.

Osvaldo a evoluat în cariera sa la echipe din Argentina, Italia, Spania, Anglia și Portugalia. A jucat 269 de partide în campionatele acestor țări, înscriind 88 de goluri.

Cea mai bună performanță din viața sa de fotbalist a fost cucerirea titlului în Serie A cu Juventus, în 2014.

sursa: football-italia.net

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează