INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un fost mare fotbalist e convins: "Salah, mai bun decât Messi şi Ronaldo!"

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 17:08

Mohamed Salah, fotbalistul egiptean al lui Liverpool, are parte de un sezon excepţional la "cormorani", reuşind să impresioneze pe toată lumea de la venirea pe Anfield, iar Ian Rush, legenda clubului, îi face complimentul suprem.

În vârstă de 25 de ani, Salah şi-a trecut în cont 23 de goluri şi 9 pase decisive, internaţionalul egiptean având un rol crucial în performanţele obţinute de Liverpool în actuala stagiune.

"La forma actuala, l-aş plasa pe Mo Salah deasupra lui Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo. Este mai bun decât ei la momentul acesta. De asemenea, Mo este şi jucătorul african al anului, o deosebită distincţie, având în vedere standardele acestor fotbalişti în Europa.

A depăşit toate aşteptările la Liverpool în acest sezon. Nimeni nu se aştepta să marcheze atât de multe goluri. Este capabil să treacă de fundaşi prin viteza sa uluitoare. Când intră în careu cu acea viteză şi deplasare, jur că arată ca Messi.

A fost extraordinar! Aş plăti oricât să-l văd jucând, te ridică de pe scaun de fiecare dată când are mingea la picior. Sper că va rămâne pe Anfield mulţi ani de acum încolo pentru că se mai poate îmbunătăţi.

La piaţa umflată de astăzi, nu m-ar mira ca Liverpool să primească o ofertă de 200 de milioane de lire sterline pentru el", a declarat fostul atacant galez al "cormoranilor", potrivit Sunday Mirror.

80de milioane de euro este cota de piaţă a lui Salah, potrivit transfermarkt.com

sursa: mirror.co.uk 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează