INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Un fost star din Premier League și Serie A se gândește la retragere la 32 de ani: ”Voi vorbi cu familia”

Foto: Guliver / Getty Images
Foto: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 19:38

Carlos Tevez este aproape să își încheie cariera. Deși are numai 32 de ani, atacantul spune că este obosit după cariera sa la nivel înalt.

Actualul fotbalist al lui Boca Juniors, echipă ce l-a dat lumii pe marele Maradona, Tevez a declarat jurnaliștilor din Argentina că nu mai poate face față la nivelul fotbalului de azi. Teoria fotbalistului este alimentată și de refuzul acestuia de a se întoarce la West Ham în această vară, chiar dacă i se propunea un salariu de 150.000 de lire pe săptămână: ”Există posibilitatea de a mă retrage. Toți cei apropiați știu că sunt obosit după o carieră lungă”.

Tevez este nemulțumit și de reacțiile fanilor după meciuri, din cauza faptului că aceștia nu trec ușor peste înfrângeri:

”Meciurile din Europa erau diferite, spre deosebire de cele de pe continentul american. Aici nimeni nu uită ce se întâmplă după meciuri. Când echipa pierde, nu poți să ieși pe stradă fără ca cineva să nu îți aducă aminte de înfrângere”

sursa: talksport.com

(Răzvan Stîngă)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close