INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un fotbalist al lui Inter s-a transferat în Premier League

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gabriela Iulia GheorgheJURNALISPORT - Publicat vineri, 14 iulie 2017 16:18

Andrea Ranocchia va semnna un contract cu West Bromwich Albion. Inter va primi 5 milioane de lire sterline pentru transfer.

Italianul a petrecut a două jumătate a ultimului sezon împrumutat la Hull City în Premier League. Ranocchia s-a întors pe San Siro cu două luni în urmă.

Fundaşul italian a spus că vrea să continue în Anglia după ce a vorbit cu noul antrenor al lui Inter, Luciano Spalletti, care i-a transmis că nu face parte din planurile sale.

Contractul italianului cu Inter expiră în 2019 şi este de aşteptat să încheie un acord pe doi ani, cu un salariu de aproximativ 80.000 de lire sterline pe săptămână la West Bromwich.

Antrenorul englezilor l-a vrut pe Ranocchia după ce a fost refuzat de Kurt Zouma de la Chelsea.

Pe lângă West Bromwich, fundaşul de 29 de ani a mai fost dorit de Genoa, Huddersfield, dar şi de Hull, însă mutarea a picat pentru că echipa engleză a retrogradat sezonul trecut.

21 de meciuriîn naţionala Italiei are Ranocchia

16 meciurişi 2 goluri are italianul pentru Hull în sezonul trecut, plus 5 partide pentru Inter

sursa: dailystar.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close