INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Un fotbalist din Serie A și-a pierdut mințile la antrenament » Și-a accidentat dur trei colegi și va fi amendat de club

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 25 noiembrie 2016 10:30

Danilo Larangeira, căpitanul formației italiene Udinese, și-a faultat trei coechipieri la un antrenament, iar conducerea clubului a anunțat că jucătorul va fi amendat pentru comportamentul său nesportiv.

Presa din Italia scrie că Ali Adnan, Adalberto Penaranda și Francesco Lodi au nevoie de recuperare, în urma accidentărilor suferite. La ședința de pregătire au avut loc și mai multe altercații între fotbaliști, fiind necesară intervenția antrenorului Gigi Del Neri.

”Ne așteptăm ca jucătorul să-și ceară scuze, un lucru absolut necesar. Înainte de a lua o hotărâre, dorim să înțelegem ce anume a cauzat acest comportament inexplicabil”, a declarat Nereo Bonato, directorul sportiv al lui Udinese. El a precizat și faptul că Larangeira ar putea primi și o amendă din partea clubului.

Nu este pentru prima dată, când a provocat astfel de incidente. El a fost acuzat de rasism, atunci când juca în campionatul Braziliei, Danilo recunoscând mai târziu că l-a insultat pe Manoel, fundașul lui Atletico Paranaense. De asemenea, în urmă cu patru ani, în Italia, el s-a bătut cu Michele Pazienza, în tunelul care duce la vestiare.

Larangeira, în vârstă de 32 de ani, a evoluat din 2003 la mai multe cluburi braziliene, înainte de a se transfera în Serie A, la Udinese, în 2011. El a jucat la echipa friuliană 186 de meciuri și a înscris 7 goluri.

sursa: skysports.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close