INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Un fotbalist emblematic și-a prelungit contractul cu Atletico Madrid! A avut oferte, dar a ales echipa lui Simeone

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 06 iulie 2017 15:51

Fernando Torres a semnat prelungirea contractului cu Atletico Madrid până în vara lui 2018. ”El Nino” este un produs 100% al clubului spaniol, el jucând aici încă de la vârsta de 11 ani.

Fostul internațional spaniol traversează a doua perioadă din cariera sa la echipa de pe ”Vicente Calderon”, după ce a revenit de la AC Milan în ianuarie 2015. Atacantului îi expirase înțelegerea pe 30 iunie 2017, iar zvonurile anunțau plecarea lui în Liga mexicană.

Însă Fernando Torres a preferat să rămână la clubul care l-a consacrat. ”Sunt foarte fericit să continui încă un an”, a afirmat jucătorul de 33 de ani, pe pagina oficială de Twitter a lui Atletico. El este un fotbalist emblematic pentru madrileni, marcând 105 goluri, dintre care 28 în mandatul lui Diego Simeone.

Spaniolul a fost mereu o soluție alternativă pentru antrenorul argentinian în atacul echipei în sezonul precedent, în care au strălucit Antoine Griezmann și Kevin Gameiro.

Torres, care este cotat la 4 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt, a evoluat în 31 de meciuri în La Liga, în sezonul 2016/2017, marcând 8 goluri și oferind 6 pase decisive. El a jucat de 110 ori în naționala Spaniei, punctând de 38 de ori.

surse: goal.com, as.com

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează