INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Un fotbalist ghanez a fost transferat pentru 10 litri de ulei de măsline: "Am acceptat cu bucurie oferta"

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 august 2017 09:35

Paris Saint-Germain a plătit Barcelonei clauza de reziliere de 222 milioane de euro şi l-a adus pe "Parc des Princes" pe brazilianul Neymar. Însă nu toate cluburile au un patron generos precum Nasser Al-Khelaifi...

Yörükalispor, un club din Turcia a transferat un jucător ghanez Mohammed Sumaila. Până aici nu e nimic ieşit din comun, pentru că în Turcia evoluează mulţi jucători africani, în toate ligile. Mijlocaşul ghanez a ajuns cunoscut în toată lumea pentru că a acceptat să joace la gruparea din Yörükali în schimbul a... 10 litri de ulei de măsline!

În vârstă de 25 de ani, Mohammed Sumaila a jucat în Ghana la King Faisal Babies, apoi, din 2012 a evoluat la cluburi turceşti din ligile inferioare precum Didim Belediyespor Kulübü, Tire 1922 Spor, Torbalispor, Ortaca Belediyespor sau Kütahyaspor.

Mohammed Sumaila nu va juca însă prea mult la Yörükalispor, ci doar o lună, urmând a fi folosit pentru un turneu local de fotbal. "Am 25 de ani și am jucat pentru echipe de amatori în Turcia timp de aproximativ cinci ani. Am fost transferat la Kütahyaspora pentru sezonul viitor, însă m-am alăturat echipei Yörükalispor pentru a juca într-un turneu organizat pentru o lună în Mudanya. Am venit aici la invitația fostului meu coleg de club, Tayfun Albayrak. Nu voi fi plătit pentru că joc, dar sătenii au spus că mi-ar da o parte din uleiul de măsline ecologic pe care l-au produs și am acceptat cu bucurie oferta", a spus Sumaila.

 Un jucător ghanez a fost transferat la un club din Turcia pentru 10 litri de ulei de măsline
Mohammed Sumaila

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
452333548303212
Ronald Roman  •  05 August 2017, 18:09

Radio Erevan Deci nu e transfer, ci negru joaca o luna cu echipa aia... Si nu sint 10 litri de ulei, ci a glumit ca i-ar da localnicii ceva ce fac ei pe acolo, si anume ulei de masline ecologic. Bravo GSP!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 August 2017, 13:30

.)) ce frumos. sportul in stare pura.

mioriticul
mioriticul  •  05 August 2017, 13:24

Iosif postesza 24/7 pentru o mamaliguta reincalzita

Vezi toate comentariile (5)
Comentează