INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Un fotbalist ignorat de Valverde la Barcelona, tot mai dorit de Napoli » Catalanii i-au găsit deja înlocuitor

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat vineri, 09 martie 2018 16:45

Denis Suarez (24 de ani), fotbalistul adus de Barcelona, în 2016, de la Villarreal, intră din ce în ce mai rar în vederile tehnicianului Ernesto Valverde, iar cei de la Napoli insistă pentru transferul său, anunţă cotidianul Sport.

Potrivit sursei citate, mijlocaşul catalanilor este o ţintă mai veche a napolitanilor, Aurelio De Laurentiis, preşedintele clubului, încercând să îl aducă pe Stadio San Paolo încă din primăvara anului 2016, când Denis Suarez evolua pentru Villarreal. La acel moment, oficialul lui Napoli îl numea pe jucător drept "un puşti minune", iar acum, având în vedere numărul redus de minute pe care le prinde Suarez la Barcelona, cele două cluburi ar putea negocia un transfer la vară.

18 partidea bifat Denis Suarez, în actualul sezon, trecându-şi în cont 3 goluri şi 6 pase decisive

În plus, Corriere dello Sport scrie că formaţia blaugrana i-a găsit deja un înlocuitor lui Denis Suarez, prin aducerea brazilianului Arthur (21 de ani), de la Gremio, care va ajunge pe Camp Nou la începutul anului 2019.

18 milioane de €este cota internaţionalului spaniol, potrivit transfermarkt.com

Până la un eventual transfer care ar putea avea loc în această vară, Denis Suarez se confruntă cu o accidentare suferită în partida cu Espanyol, din Supercupa Cataloniei, câştigată de Barcelona la loviturile de departajare. Mijlocaşul lui Ernesto Valverde s-a accidentat la muşchii aductori ai piciorului stâng şi va fi indisponibil pentru 15-20 de zile.

surse: sport.es, corrieredellosport.it, fcbarcelona.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
mal.
mal.  •  09 Martie 2018, 19:52

Limba română, veșnica problemă a scribilor de la gsp! Și, tehnic vorbind: unul care nu joacă, nu are nevoie de înlocuitor!

radu876
radu876  •  09 Martie 2018, 19:12

"i-au" gasit, ca-s mai multi catalani

Vezi toate comentariile (2)
Comentează