INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  

Un fotbalist vrea să îşi schimbe numele din cauza ironiilor făcute la adresa sa!

Osama Vinladen +7   FOTO
Osama Vinladen

Articol de GSP - Publicat joi, 05 octombrie 2017 09:57

Un fotbalist sud-american, foarte talentat, care are 14 ani, vrea cu ardoare să îşi schimbe prenumele şi a declarat că vrea să facă acest lucru imediat ce va împlini vârsta de 18 ani. Acesta este din oraşul Nueva Cajamarca (Peru), joacă la Unión Comercio şi are prenumele... Osama Vinladen. Micul fotbalist suferă foarte mult din cauza legăturii pe care lumea îl face cu cunoscutul lider Al-Quaida, Osama bin Laden.

Osama Vinladen Jiménez López a spus că se fac foarte multe ironii la adresa sa pe această temă. "Am suferit foarte mult pentru că toţi prietenii mei se distrau în legătură cu numele meu, însă eu încerc să iau totul cu calm. La început era mult mai greu pentru mine, însă acum m-am obişnuit. Tatăl meu evită mereu tema numelui atunci când îl întreb... Îl voi schimba atunci când voi împlini 18 ani", a declarat Osama Vinladen. Adolescentul mai are de aşteptat patru ani până când va reuşi să îşi schimbe legal prenumele.

 Un fotbalist vrea să îşi schimbe numele din cauza ironiile făcute la adresa sa!

Selecţionerul Under 15 a statului Peru, Edgar Texeira, a generat o mare agitație în mass-media după ce l-a convocat pe mijlocaşul Osama Vinladen la echipa naţională, pentru un turneu de juniori care va avea loc în Argentina între 4 și 19 noiembrie. Tânărul, care a început să joace la vârsta de nouă ani, a spus că îi place să "organizeze jocul, să intre în careul advers și să înscrie goluri". El este poreclit pe teren " Mono" ("Maimuţa"), din cauza vitezei sale.

Un fotbalist vrea să îşi schimbe numele din cauza ironiile făcute la adresa sa!
Un fotbalist vrea să îşi schimbe numele din cauza ironiile făcute la adresa sa!
Osama Vinladen

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează