INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Un internaţional german se pregăteşte de transferul la Chelsea

Articol de GSP - Publicat luni, 20 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 20 mai 2013 18:39

Atacantul lui Bayer Leverkusen, Andre Schurrle, 22 de ani, speră să se rezolve transferul la deţinătoare Champions League, încă, şi a Europa League, Chelsea. "Vom vedea ce va fi. Mi s-au promis chestii sigure", a comentat jucătorul după victoria cu 1-0 în dauna lui Hamburg, cînd jurnaliştii l-au întrebat despre un posibil transfer la londonezi. "Sper ca oamenii de la club să-şi ţină cuvîntul. Depinde de Bayer, acum. Eu cred că acesta a fost ultimul meci pentru Leverkusen", a mai declarat internaţionalul neamţ.

Bayer şi Chelsea sînt în tratative avansate încă de luna trecută, dar situaţia s-a complicat. Jucătorul "albaştrilor", Kevin de Bruyne, urma să ajungă la Leverkusen, în contul afacerii, dar fotbalistul belgian are şanse foarte mari să ajungă la Borussia Dortmund. Astfel că detaliile tranzacţiei vor fi rediscutate.


"Trebuie să stăm calmi cu toţii. Noi am spus doar că e posibil ca Andre să plece, dar după ce vom găsi cea mai bună ofertă"
Rudi Voller, manager Bayer Leverkusen

7 goluri a reuşit Schurlle pentru "naţionala" Germaniei în 22 de selecţii

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează