INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Un jucător al Barcelonei confirmă scandalul dintre Leo Messi şi Luis Enrique: "Argentinianul şi-a pierdut cumpătul"

FOTO:Reuters
FOTO:Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 29 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 29 ianuarie 2015 20:06

După meciul Real Sociedad - Barcelona, 1-0, în care Messi a început ca rezervă, au apărut informaţii că există un scandal între starul argentinian şi antrenorul Luis Enrique.

Jeremy Mathieu a confirmat pentru presa din Spania că între Messi şi antrenorul Barcelonei a existat o discuţie în contradictoriu.

"Este adevărat că a existat un conflict. S-a întîmplat după ce am reînceput pregătirea, după zilele libere avute la finalul anului. În timpul antrenamentului, Messi a fost faultat dur, dar jocul a continuat, iar el şi-a pierdut cumpătul. Situaţia a scăpat de sub control şi s-au spus cuvinte dure între el şi antrenor.

Situaţii de acest fel se întîmplă la toate cluburile, dar acum s-a exagerat pentru că este vorba de Barcelona", a spus fundaşul francez.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
rsalexander
rsalexander  •  29 Ianuarie 2015, 22:41
Postat de spectatorul pe 29 Ianuarie 2015, 22:00

Saracutul VoMessi, i-au gresit astia dozajul hormonal sau e suparat ca la Barcelona nu e un antrenor propus de el?

Da, foarte "sarantoc" personaju'.. :))

spectatorul
spectatorul  •  29 Ianuarie 2015, 22:00

Saracutul VoMessi, i-au gresit astia dozajul hormonal sau e suparat ca la Barcelona nu e un antrenor propus de el?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează