INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AUTOSATISFACERE?

Un jucator al lui Espanol acuzat că s-a filmat cînd se masturba şi a postat pe net

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

 Presa spaniolă susţine că un fundas de la Espanol Barcelona, Ivan Pillud, a r fi publicat pe pagina sa de Internet mai multe clipuri video în care se autosatisface sexual.

În imagini se vede cum juniorul "blaugrana" îşi dă jos pantalanonii şi s-ar masturba. Clubul din capitala Catalunyei nu a reacţionat încă după  dezvăluirea informaţiei.

Printr-un scandal asemănător a trecut Lucian Goian, fundaşul dinamovist  acuzat că s-a dezbrăcat complet în timp ce discuta pe chat cu o prietenă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
 •  12 Aprilie 2010, 21:35

blaugrana?... vai de capul vostru de deontologi....

 •  12 Aprilie 2010, 19:55

De unde le scoateti ma? are 24 de ani , halal pusti , joaca la Espanyol , au dreptate cei de sub mine , sunt curios de unde v-ati informat.

lucell
lucell  •  12 Aprilie 2010, 19:45
Postat de pe 12 Aprilie 2010, 19:20

asta e educatia pe care le-o dau mamele moderne din ziua de azi, copiilor.ele ar trebui sa suporte consecintele cind copii fac lucruri rele:crime,jafuri etc...ar trebui ca ele sa raspunda penal pt. educatia lor,ele ar trebui sa fie un exemplu pt.copii,dar in ziua de azi sunt un exemplu negativ,se gindesc mai mult la bani decit la proprii copii.

mie mama nu mi`a dat nicio educatie...sunt copii care nu au parinti si cresc fara sa faca asta.depinde de copil , de fiecare in parte mai putin are treaba cu parintii.unii chiar isi dau silinta in zadar...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează