INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un jucător important sare la gâtul lui Jurgen Klopp: "Nu pot fi de acord cu minciuna. Fanii merită să știe adevărul"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 13:36

Mamadou Sakho are zilele numărate la Liverpool. După o vară agitată în care a fost suspectat de dopaj, francezul de 26 de ani este în mijlocul unui nou scandal.

Dezamăgit de statutul său în echipa "cormoranilor", fundașul transferat de la PSG în urmă cu 3 ani a comentat pe un site de socializare decizia antrenorului de a nu-l include în planurile sale.

"De 3 săptămâni sunt pregatit să joc. Recuperarea mea este terminată, dar nu sunt lăsat să joc nici măcar la echipa a doua, dintr-un motiv necunoscut mie. Eu vreau să vorbesc pe teren pentru oamenii care mă susțin și care nu înțeleg problema. Accept situația dar nu pot fi de acord cu minciuna. Fanii merită să știe adevărul", mărturisește Sakho în postarea sa.

79 de meciuriși 3 goluri în toate competițiile are Mamadou Sakho de la venirea pe Anfield Road

După asemenea declarație, fotbalistul are mai mult ca sigur soarta pecetluita. Aparența de element destabilizator într-un vestiar unde Klopp promovează tot mai intens importanța unei atmosfere plăcute e greu de ignorat de managerul de 49 de ani.

sursa: dailymail.co.uk

(George Vintilă)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
983732924972315
Soos Vilmos  •  24 Septembrie 2016, 14:30

Chiar ai patre clase ??

Vezi toate comentariile (1)
Comentează