INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ELVEȚIA - IRLANDA DE NORD 0-0 (1-0)

Un jucător nord-irlandez îl acuză pe Hațegan: ”Am fost înșelați de el! Mă voi gândi ani de zile la acel penalty!” 

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 13:54

Elveția și Irlanda de Nord au terminat la egalitate, 0-0, iar elvețienii s-au calificat la CM 2018 după ce în tur s-au impus cu 1-0, după un meci în care Ovidiu Hațegan a decisiv. 

Oliver Norwood, 26 de ani, descrie atmosfera din vestiar după ratarea calificării. "Am fost furioși și dezamăgiți, acea decizie ne-a costat locul la Mondial". Nu doar selecționerul O'Neill le-a spus ziariștilor ce avea pe suflet. Mijlocașul Oliver Norwood, împrumutat de Brighton la Fulham în acest sezon, nu l-a iertat nici el pe Hațegan.

"Am fost înșelați de arbitru. E unicul cuvânt care poate descrie ce a fost la Belfast. Mă voi gândi ani de zile la acel penalty!", a declarat internaționalul nord-irlandez în vârstă de 26 de ani. "Un singur gol a făcut diferența și ne-a pus pe noi la pământ".

Vestiarul a fost ca un vulcan. "Am fost furioși și dezamăgiți, acea decizie ne-a costat locul la Mondial. Cred că unele lucruri au fost împotriva noastră și la Basel. Noi, jucătorii, trebuie să fim atenți la ce spunem". 

49 de selecții a adunat Oliver Norwood în 7 ani la "naționala" Irlandei de Nord

 

Citește și: Continuă atacurile la adresa lui Hațegan: "Cruzimea unei decizii fără sens!"» Românul ar putea provoca plecarea selecționerului și retragerea a 4 jucători nord-irlandezi!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
1240187572730378
Ionel Vancea  •  13 Noiembrie 2017, 15:29

1985, Wembley. S-a intors roata.

magic4ever
magic4ever  •  13 Noiembrie 2017, 15:33
Postat de brifcor pe 13 Noiembrie 2017, 14:59

Ce sa te astepti de la un dinamovist ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  13 Noiembrie 2017, 15:22

Hategan merita sa plateasca,iar ca situatiile sa fie judecate echitabil,cu aceeasi unitate de masura,sa i se aplice aceeasi sanctiune ca si lui Urs Meyer dupa meciul Danemarca -Romania!Iar pentru latura morala,mai bine intreabati-va predecesorii despre Anglia-Irlanda de Nord din '85,ba chiar, daca nu va crapa obrazul,vizionati acel meci...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează