INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA

Un mijlocaș al lui Chelsea a căzut la înțelegere cu Juventus » Fotbalistul a fost un om de bază în echipa lui Conte

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat marti, 18 iulie 2017 13:10

Nemanja Matici a ajuns la un acord cu Juventus, iar jucătorul cere lui Chelsea să-și micșoreze pretențiile legate de transferul său, care se ridică la 40 de milioane de lire sterline. Sârbul, care este de la începutul lui 2014 pe ”Stamford Bridge”, ar încerca prima aventură în Serie A, din cariera sa.

Mijlocașul, în vârstă de 28 de ani, ar fi vrut să se alăture lui Manchester United, la începutul acesteiu luni, pentru a se reuni cu fostul său antrenor Jose Mourinho. Dar mutarea nu mai este de actualitate, după ce ”diavolii roșii” l-au achiziționat pe Romelu Lukaku de la Everton.

Ziarul italian Corriere dello Sport susține că Matici ar fi spus ”da” lui Massimiliano Allegri, pentru o venire la Juventus Torino. Singurul obstacol în parafarea înțelegerii îl constituie suma de transfer a jucătorului.

Matic a fost lăsat în afara lotului ”albaștrilor”, care va participa la turneul International Champions Cup 2017 din Asia, de la Singapore. Sosirea lui Tiemoue Bakayoko de la Monaco ar putea accelera plecarea sârbului de la Chelsea.

Mijlocașul, care mai are contract cu echipa lui Conte până în vara lui 2019, este cotat la 35 de milioane de euro de transfermarkt. El a evoluat în 35 de meciuri în Premier League, în sezonul trecut, înscriind un gol și dând 8 pase decisive.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează