INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Un nou nume pe lista Barcelonei! Un fost jucător al catalanilor a negociat cu șefii echipei pentru a-i lua locul lui Enrique

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 mai 2017 13:57

La finalul acestui sezon, Barcelona se desparte de Luis Enrique, cel care a anunțat că nu va mai continua pe banca echipei.

Șefii catalanilor caută un antrenor cu ADN-ul Barcelonei, care să fi jucat/lucrat în trecut la echipa de Camp Nou. Potrivit Radio Catalunya, cel mai nou nume de pe lista Barcei este Laurent Blanc.

Spaniolii scriu că antrenorul francez a discutat deja cu cei din conducerea catalanilor și ar putea să antreneze din sezonul viitor. Blanc, 51 de ani, este liber de contract și a jucat la echipa blaugrana în sezonul 1996-1997.

Blanc a antrenat la Bordeaux, între 2007 și 2010, la națonala Franței, între 2010 și 2012, și la PSG, între 2013 și 2016, echipă care l-a dat afară. A câștigat 4 titluri de campion, 5 Supercupe ale Franței, 4 Cupe ale Ligii și 2 Cupe ale Franței.

Pe lista Barcelonei se mai află Juan Carlos Unzue, antrenorul secund al echipei, Ronald Koeman, antrenor la Everton, Ernesto Valverde, de la Athletic Bilbao.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (1)
fancraiova
fancraiova  •  03 Mai 2017, 15:58

Si eu care credeam ca e reghe sau omenosu hummm stai reghe nu a jucat la uefalona doar omenosu

Vezi toate comentariile (1)
Comentează