INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INFIDELITATE

Un nou triunghi amoros între fotbaliști: s-a culcat cu soția coechipierului de la națională

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 august 2015 18:36

Naționala Ghanei e în centrul unui scandal amoros după ce Jordan Ayew, atacant la Aston Villa, a avut o aventura cu soția unui coechipier.

Cel care a avut de suferit este Afriyie Acquah, mijlocaș la Torino. Totul a ieșit la iveală după ce soția lui Acquah a recunoscut într-o convorbire telefonică faptul că și-ar fi înșelat soțul. Convorbirea a fost interceptată și postată pe Youtube.

”Am dormit mai mult cu el decît cu soțul meu. Mă cunoșteam cu Jordan de cînd eram copii. Mă întreba mereu ce găsesc la Afriyie, zicea că e un bădăran. El era mereu gelos pe Jordan, de fiecare dată cînd ne vedea împreună nu îmi vorbea pînă nu îmi ceream scuze”, a afirmat soția adulteră, precizînd că îl înșela de patru ani pe jucătorul din Serie A.

În urma acestui scandal, ambii jucători au fost excluși din lotul Ghanei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează