INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOP 100

Un singur fotbalist este în top 100 de persoane influente din lume » Nu e nici Ronaldo, nici Messi!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat vineri, 21 aprilie 2017 14:30

Atacantul Barcelonei, Neymar este singurul fotbalist prezent în clasamentul primilor 100 cei mai influenți oameni din lume.

Publicația "Time" a dat joi publicității lista primilor 100 de oameni influenți din lume, iar Neymar figurează la categoria "Icons". Brazilianul este un jucător decisiv pentru echipa națională a Braziliei, cât și FC Barcelona. Mulți cred că este doar o chestiune de timp înainte de a fi desemnat cel mai bun jucător de fotbal din lume.

"El este un tanăr care la 25 ani este pe cale să devină cel mai bun jucător din lume. Un jucător la o generație, care are fanii la picioarele lui ori de câte ori primește mingea", l-a caracterizat David Beckham pe brazilian într-un editorial pentru revista Time.

Neymar este singurul fotbalist din topul publicat de prestigioasa revistă. Pe lângă atacantul brazilian, din top 100 mai fac parte și sportivii Conor Mcgregor (luptător de arte marțiale mixte), LeBron James (baschetbalist), Tom Brady (jucător de fotbal american), Colin Kaepernick (jucător de fotbal american) și Simone Biles (gimnastă).

Dintre personalitățile în afara sportului Papa Francisc and Președintele SUA Donald Trump sunt incluși și în acest an în categoria "Leaders", în timp ce fata acestuia, Ivanka Trump și actrița Samantha Bee fac parte din categoria "Pioneers". Din categoria "Artists" fac parte printre alții Emma Stone, Ed Sheeran, Alicia Keys, Ryan Reynolds, Leslie Jones.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează