INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERVIU

Un specialist de la Daily Mail a prefaţat noul sezon din Anglia pentru GSP » Ce spune despre românii din Premier League

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 12:04

Jurnalistul britanic Chris Wheeler a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre cum va arăta noul sezon de Premier League şi a făcut analiza jucătorilor români care evoluează în Anglia.

Iată o parte din amplul interviu acordat de ziarist în Gazeta de azi!

- Chris, cum îi vedeţi voi, jurnaliştii englezi, pe românii din Premier League? Sînt buni sau de umplutură la echipele lor?
- Pantilimon rar a făcut greşeli la Man. City atunci cînd i s-a oferit şansa să apere. Problema e că i s-a ivit rar. Portarul numărul unu al Angliei trebuia să fie titular şi Pantilimon a făcut bine că a plecat. Iar Vlad Chiricheş mi s-a părut OK.

- Gardoş? Îl ştii de cînd a jucat cu Steaua contra lui Chelsea, în Ligă. E o achiziţie bună pentru Southampton?
- L-am văzut prea puţin ca să-mi fac o părere. Timpul ne va da răspunsul. Oricum, are şansa să joace de la început, fiindcă Southampton a vîndut mulţi jucători buni în această vară şi e loc suficient.

- Gabriel Tamaş, fostul apărător al lui West Bromwich, a ajuns la Watford. Ce şanse are să promoveze în Premier League?
- Nu văd niciun motiv pentru care n-ar promova. Au fost aproape în 2013, cînd au pierdut în play-off. Au plecat ca din puşcă în noul sezon, 3-0 cu Bolton, şi dacă reuşesc să-i păstreze pe atacanţii Troy Deeney şi Matej Vydra au o şansă.

Citeşte interviul integral AICI, în platforma digitală!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
fangigi
fangigi  •  16 August 2014, 22:38

Articol inventat! Si chiar daca n-ar fi inventat, Wheeler ala nici n-auzise pana acuma de boanghenul de Gardos!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 August 2014, 15:36

"Vlad Chiricheş mi s-a părut OK"- e clar. "Specialistul" respectiv e stelist deghizat. Data viitoare sa faceti interviu cu celebrul Labin, specialist gsp in manipulare (nu, nu e ceea ce crezi tu draga Labinel) pardon...in fotbal. Si este total impartial. Si profesionist.

4patraulea
4patraulea  •  16 August 2014, 15:27
Postat de gabonne1982 pe 16 August 2014, 12:43

Gardos va avea mult de munca in noul sezon.Southampton sigur se va lupta pentru evitarea retrogradarii la cati jucatori au pierdut in aceasta vara

la cat castiga, e foarte bine ca are "mult de munca", vorba aia "nici masina nu-i ca sterlina"

Vezi toate comentariile (9)
Comentează