INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JAF

Un star al Argentinei, jefuit în timp ce se afla în luna de miere

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 17:19

Locuința lui Carlos Tevez din Buenos Aires a fost jefuită în timp ce atacantul de 32 de ani afla în luna de miere în Uruguay, anunță surse din poliție, citate de ESPN.  

La doar câteva zile după nunta cu Vanesa Mansilla, jucătorul celor de la Boca Juniors se afla în luna de miere.

Conform sursei citate, grupul de spărgători a forțat intrarea în locuința lui Tevez, însă nu se cunosc detalii referitoare la obiectele furate.

Incidentul ar putea avea un rol în decizia lui Tevez de a se alătura grupării chineze Shanghai Shenhua, care i-a oferit un salariu de peste 3 milioane și jumătate de euro pe lună. În cazul în care acceptă oferta din China, Tevez poate deveni cel mai bine plătit fotbalist al planetei.

Tevez s-a transferat la Boca Juniors în 2015, după două sezoane petrecute la Juventus.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
yeab
yeab  •  28 Decembrie 2016, 10:48

salariu de peste 3 milioane și jumătate de euro pe lună ??????!!!!!!!!!!!!!!!!!! cineva a băut peste măsură !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează