INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Un star al Borussiei Dortmund, tentat de o mutare la Real: "Nu există un acord, dar..."

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 14 martie 2016 16:15

Cu 33 de reușite în 38 de meciuri în acst sezon, Pierre-Emerick Aubameyang este unul dintre cei mai "curtați" fotbaliști care activează în Europa.

Real Madrid pare cea mai sigură destinație a gabonezului în vârstă de 26 de ani, iar jucătorul s-a declarat deschis la o mutare pe Santiago Bernabeu.

"Real Madrid? Nu există un acord, dar... I-am promis bunicului meu că voi juca acolo într-o zi. De ce să nu descopăr lucruri noi? Cum am spus deja în mai multe rânduri, mi-ar plăcea să joc în Spania", a declarat Aubameyang pentru beIN Sports.

Atacantul a mai adăugat că nu este tentat de transfer la PSG. "PSG? Nu este obiectivul meu. Și nu pot spune mai mult. Nu știu de ce m-aș întoarce în Franța dacă am plecat de acolo cu trei ani în urmă."

Aubameyang are contract cu Borussia Dortmund până în 2020 și este cotat de site-ul transfermarkt la 45 de milioane de euro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cainele_leonidas
cainele_leonidas  •  15 Martie 2016, 10:25

Ba baieti, dar cat de incapabili puteti voi sa fiti sa va faceti treaba... vai de capul tau, ziarist de 2 bani! Uite aici reactia lui Aubameyang de saptamana trecuta: https://youtu.be/dqW_NjSKq2o Video-ul este din 11 martie!!! Reporterul il intreaba daca la vara merge la Real, Aubameyang reactioneaza cat se poate de clar: "Bullshit"! Deci tu despre ce scrii? :)))) *** Si uite aici si reactia lui Tuchel referitor la subiect: https://youtu.be/RM20AAthxQI Concluzie? Esti un jurnalist de 2 lei si sper sa te reorientezi urgent, ca tu nu ai ce cauta pe aici!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează