INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Un star de la Arsenal e bântuit de problemele din trecut: "A vrut să mă calce cu mașina!"

Articol de Radu BobeJURNALISPORT - Publicat duminica, 04 februarie 2018 16:27

Cu toate că Arsenal a făcut cea mai mare investiție din istoria clubului pentru a-l aduce, Pierre-Emerick Aubameyang continuă să aibă imaginea unui jucător problemă.

La doar câteva zile după ce a devenit oficial jucătorul tunarilor, Aubameyang se află in centrul unui scandal în care i se aduc acuzații grave! Conform cotidianului The Sun, gabonezul este acuzat de Martina Wechsung, o femeie din Germania, că a încercat sa o calce cu mașina în 2014.

Femeia a făcut plângere la poliție, acuzându-l pe actualul atacant al celor de la Arsenal că a trecut razant pe lângă ea cu bolidul său, un Lamborghini Aventador în valoare de 300.000 de euro! Mai mult decât atât, Martina Wechsung sustine că a fost jignită în repetate rânduri de Aubameyang pe rețelele de socializare. Totul s-a terminat însă cu bine pentru noul star de pe Emirates, întrucât poliția a decis să nu continue ancheta.

Pierre-Emerick Aubameyang a debutat cu gol in meciul caștigat sâmbătă de "tunari" cu scorul de 5-1 în fața celor de la Everton, marcând golul de 4-0. Gabonezul este cel mai scump transfer din istoria lui Arsenal, clubul londonez plătind in schimbul său celor de la Borussia Dortmund nu mai puțin de 63 de milioane de euro!

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează