INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Un star de la FC Barcelona în rolul lui Gabi Iancu » Lionel Messi n-a rezistat şi l-a luat imediat peste picior! Cui îi aparţin încălţările extravagante

Articol de GSP - Publicat luni, 26 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat luni, 26 ianuarie 2015 13:48

Gabi Iancu şi-a făcut apariţia la vizita medicală din iarna trecută de la Steaua într-o pereche de pantofi sport destul de haioşi.

Atunci, jucătorul Stelei a devenit ţinta glumelor atît în rîndul fanilor, cît şi în cel al oamenilor de fotbal.

Episodul s-a întîmplat şi la Barcelona. În rolul lui Iancu a fost Dani Alves, care a fost luat peste picior de Lionel Messi.

Starul argentinian a postat imaginea pe Instagram şi i-a rugat pe fani să ghicească cui îi aparţin încălţările cu ursuleţi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
zecs93
zecs93  •  27 Ianuarie 2015, 13:10

wow, se pare ca aia copiaza stilul nostru, wow,wow :)))))) penibililor, cum credeti ca se vor uita staruri ca Messi,Dani Alves la campionatul nostru de RAHAT !!!

offside
offside  •  26 Ianuarie 2015, 19:51
Postat de spectatorul pe 26 Ianuarie 2015, 14:10

E marfa ca tocmai mascariciul intr-ale imbracamintii Messi s-a gasit sa faca misto...

Cand e vorba de gusturi ar fi bine sa te abtii, mai ales ca unul ca Messi e imbracat de firme renumite. Ramai la blugii tai carpiti si bucurate de viata.

imp3rator
imp3rator  •  26 Ianuarie 2015, 18:41

era clar ca sunt ale lui alves,doar el putea sa poarte asa ceva.............alves e versiunea braziliana a cocalarului roman.....tot timpul trebuie sa iasa in evidenta cu ceva chiar daca e ceva ridicol

Vezi toate comentariile (5)
Comentează