INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Un triplu câștigător al Champions League cu Barcelona își pune ghetele în cui » Fotbalistul se apucă de o meserie inedită

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat joi, 17 august 2017 15:52

Victor Valdes, ex-goalkeeper-ul Barcelonei a spus adio fotbalului la vârsta de 35 de ani, pentru a debuta într-o nouă profesie, aceea de realizator de televiziune. 

Portarul, care a evoluat în ultimul sezon la Middlesbrough în Premier League, a avut oferte din La Liga, dar a preferat să se retragă.

După 15 ani în topul portarilor din Europa, în care a câștigat toate trofeele posibile în cele 12 sezoane petrecute pe ”Camp Nou”, spaniolul a pus capăt unei cariere remarcabile.

După despărțirea de Barcelona în 2014, Valdes a avut parte de numeroase accidentări, pentru ca în anul următor să semneze cu Manchester United. Însă în vara lui 2015, Louis van Gaal l-a anunțat că a fost pus pe lista de transferări. La începutul lui 2016 el a fost împrumutat pentru șase luni la Standard Liege, pentru ca în sezonul trecut el să evolueze la Middlesbrough, în Premier League, unde a jucat în 28 de meciuri.

După despărțirea de clubul de pe ”Riverside”, Valdes a fost curtat de mai multe echipe, precum Betis, Deportivo La Coruna, Las Palmas și Sporting Lisabona, însă a decis să nu mai continue.

Fostul goalkeeper a realizat o emisiune de televiziune denumită Crazy4fun, împreună cu doi parteneri, Rafa Coto și David Boja, pentru o companie internațională de producție. Programul a prezentat mult interes în rândul telespectatorilor și a fost deja vândut în 12 țări.

Surse: mundodeportivo.comeldesmarque.com

Fii parte din redacția noastră! Participă la Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează