INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LEICESTER

Una dintre vedetele lui Leicester surprinde: "Am crezut că m-a ofertat o echipă de rugby" :)

Guliver/GettyImages
Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 20:41

Leicester City este revelația acestui sezon de Premier League, iar elevii lui Claudio Ranieri continuă să fie liderii surpriză din Anglia. Unul dintre arhitecții succesului "vulpilor" este mijlocașul Riyad Mahrez, care a contribuit cu 14 goluri și zece pase decisive în acest sezon.

Într-un interviu acordat pentru publicația FourFourTwo, Mahrez a recunoscut că a avut ceva ezitări în a semna cu gruparea engleză, despre care credea că este o echipă de rugby.

"Nu știam de Leicester. Am crezut că e o echipă de rugby. Dar după am venit aici să văd condițiile și erau bune. Nu regret că am semnat, e cea mai bună echipă la care am jucat", a declarat Mahrez.

Jucătorul de 25 de ani a fost transferat în ianuarie 2014 de la gruparea franceză AC Le Havre, pentru suma de 500 000 de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
chromophobia
chromophobia  •  02 Martie 2016, 22:41

Sa ia campionatul

Vezi toate comentariile (1)
Comentează