INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Unul dintre atacanții de top din Europa critică abordarea celor de la PSG: "Au vrut să mă lucreze pe la spate"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 20 septembrie 2016 20:51

Atacantul Borussiei Dortmund, Pierre-Emerick Aubameyang, a dezvăluit motivul care l-a determinat să refuze un transfer la PSG în mai multe rânduri.

"Totul s-a stins repede, de fapt. Nu din cauza faptului că nu am vrut să merg la PSG, ci pentru că am impresia că au exagerat. În orice caz, asta mi-a spus tatăl meu (n.r. și impresarul lui Aubameyang). Sunt câțiva ani de când PSG procedează greșit față de mine.

Prima oară, de exemplu, le-am spus să discute cu tatăl meu, pentru ca mai apoi să discute cu echipa de club, însă ei au negociat pe la spatele tatălui meu și au vorbit direct cu clubul. Inevitabil, Dortmund le-a închis ușa. Poate ar fi fost mai bine dacă ar fi avut un manager sportiv", a spus atacantul gabonez pentru francezii de la RMC.

După un sezon excelent la Dortmund, în care a marcat de 36 de ori în 45 de meciuri, Aubameyang a fost unul dintre cei mai "curtați" fotbaliști în această vară, însă a ales să continue la Borussia.

45.000.000 €este cota lui Aubameyang pe site-ul transfermarkt.com.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează