INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a Barcelonei dă o declarație surprinzătoare: "Aș reveni și mâine dacă m-ar chema!"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2018 18:27

Brazilianul Dani Alves, 34 de ani, joacă acum la PSG, dar spune că nu a uitat perioada petrecută la Barcelona și își dorește să revină acolo.

"Barca e casa mea. E imposibil să spun că nu m-aș întoarce, aș reveni și mâine dacă m-ar chema! Dacă aș spune că n-am plecat supărat, aș minți. M-am simțit rănit pentru că am luptat mult pentru a construi un capitol important la Barca și pentru a ajunge la rezultate nesperate.

Am plecat cu 23 de trofee în 8 ani. Iar ei nu m-au respectat. Apoi au venit la mine să-mi spună să facem un eveniment care să marcheze despărțirea, dar nu am vrut, pentru că acolo e casa mea pentru totdeauna, deci nu mă despart de ea. Cum să fac asta dacă vreau să mă întorc?", a spus Dani Alves pentru Fox Sports.

Fundașul dreapta este jucătorul cu cele mai multe trofee din istoria fotbalului, 36. I-a depășit astfel pe legendarii Kenny Dalglish și Ryan Giggs, ambii cu 35 de trofee câștigate.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (1)
th3dog
th3dog  •  24 Aprilie 2018, 09:41

Fundas bun, cu momente de foarte bun in cariera, dar vremea lui a trecut. In plus caracterul de cocalar nu il recomanda pentru o eventuala revenire.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează