INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Unul dintre fotbaliștii emblematici ai Romei face praf jucătorii din noua generație: "Cu tot respectul, dar le-aș da cu o bâtă de baseball în dinți"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 27 aprilie 2017 22:33

Danielle de Rossi, mijlocașul de 33 de ani al celor de la AS Roma, a criticat dur comportamentul tinerilor jucători, care sunt foarte preocupați de imaginea lor pe rețelele de socializare.

"Când am început noi, totul era diferit, în urmă cu 20 de ani. Acum, un jucător care ajunge în prima echipă la 20 de ani are mai mulți urmăritori pe Instagram decât Messi.

Cu tot respectul, dar unii mă irită. Când văd că transmit în direct pe Instagram imagini din vestiar înaintea unui meci, aș vrea să le dau cu o bâtă de baseball în dinți. Dar au 18 ani, iar peste 20 de ani se vor plânge și ei de tineretul din zilele lor", a spus De Rossi într-un interviu acordat pentru revista italiană Undici. 

556 de meciuri
a disputat De Rossi în tricoul Romei din 2002, timp în care a marcat 55 de goluri.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează