INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG - BAYERN MUNCHEN

UPDATE Ancelotti a fost demis de la Bayern! Cei doi mari favoriți să vină în locul italianului

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 28 septembrie 2017 13:55

Italianul Carlo Ancelotti, 58 de ani, a plecat de la Bayern Munchen, în urma unei ședințe de urgență ținută după șocul de aseară cu PSG, 0-3! Favoriți să-i ia locul sunt Willy Sagnol și Thomas Tuchel.

Neamțul Thomas Tuchel, 44 de ani, este liber de contract după despărțirea de Borussia Dortmund. Acesta a mai antrenat la Augsburg și Mainz. Francezul Sagnol, 40 de ani, fost jucător la Bayern, este antrenor secund la formația bavareză. A mai fost tehnician la Bordeaux și la naționalele de juniori ale Franței.

Ancelotti a venit la Bayern în vara lui 2016 și a câștigat campionatul în sezonul trecut.

Varianta Jurgen Klopp, înaintată de dimineață de Bild, pare una SF în acest moment. 

Știrea inițială:

_________________

După umilința cu PSG, 0-3, Rummenigge, directorul executiv al bavarezilor, a tunat și a fulgerat la banchetul de după meci. Iar Robben s-a delimitat de antrenorul italian

Desființat

După cea mai dură înfrângere suferită în grupele Ligii de-a lungul ultimilor 21 de ani, directorul executiv al campioanei Germaniei, Karl-Heinz Rummenigge, aproape că l-a desființat: "Este un eșec despre care trebuie să vorbim. Să-l analizăm și să luăm măsuri. Ce am văzut în seara asta nu-i Bayern. Este important să revenim rapid pe un trend pozitiv și să ne prezentăm cu adevărat ca Bayern Munchen". Ceea ce, în traducerea tabloidului Bild, înseamnă "Vin vremuri deloc comfortabile pentru Ancelotti".

I-au întors spatele 

Problema e că antrenorul în vârstă de 58 de ani, faimos pentru relația bună pe care o are cu jucătorii, a pierdut legătura cu senatorii de drept. Ribery, Hummels, Jerome Boateng și Robben, lăsați miercuri pe bancă, par să-i fi întors definitiv spatele. Olandezul, introdus abia în minutul 69, a transmis un mesaj cât se poate de clar când a fost întrebat dacă echipa îl mai susține pe Ancelotti: "N-am să vă răspund la această întrebare. Cel mai important este ca noi, jucătorii, să rămânem uniți. Ca o echipă!". 

Vine Klopp?

Presa, la rându-i, s-a săturat de fanteziile tactice ale italianului. Bild a prevăzut parcă eșecul de la anunțarea formațiilor de start: "Fără Hummels, Ribery, Robben și Boateng. Veritabilă lovitură de teatru!". Iar Oliver Kahn, fostul mare portar al munchenezilor, nu-și putea crede ochilor: "Dacă Bayern pierde, iese scandal mare!". Și așa a fost. Același Bild i-a pus deja cruce lui Ancelotti: "Înlocuitorul perfect în acest moment este Jurgen Klopp". 

8 notede 5 (foarte slab) și 3 de 6 (nu și-au meritat banii) au primit bavarezii în Bild. La nemți, cel mai mare calificativ e 1, cel mai mic, 6

"La Ancelotti eu nu disting niciun concept. În acest meci se poate vedea clar că n-are o idee de joc" Oliver Kahn, fost portar Bayern, acum analist TV

"Noaptea neagră a lui Ancelotti! A riscat enorm lăsând pe bancă atâția jucători de top în cel mai important meci al sezonului. Și a pierdut"
Bild, tabloid german

"Bayern, în formula lui Ancelotti, n-a funcționat. Absența lui Hummels a lăsat un gol imens. Sule a suferit la fiecare accelerare a PSG-ului"
L'Equipe, cotidian francez

"Cred că am făcut echipa bine. Știu că voi fi criticat, dar trebuie să trăiesc cu asta" Carlo Ancelotti, antrenor Bayern

"Atmosfera la echipă e tensionată de mai mult timp. Se poate vedea de la o poștă" Lothar Matthaus, fost mijlocaș Bayern, acum analist TV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (31)
ray51
ray51  •  29 Septembrie 2017, 09:36

"Si caii se impusca, nu-i asa?" - mare film, imensa realitate. Carlo, astea-s vremurile. Auf wiedersehen!

risc_mix
risc_mix  •  28 Septembrie 2017, 21:29

Vedeți că e Bumbescu liber.

1282550538437109
Cosmin Marius  •  28 Septembrie 2017, 21:23

Ancelotti este un mare antrenor, a avut rezultate cu vedete mai fițoase ca și ce avea la Bayern. Eu cred că totul pleacă de la Ribery, ăsta e un mâncător care nu mai este ce a fost și rupe vestiarul. A încercat și cu Pep, dar nu i a mers. Păcat că acest valoros antrenor care a câștigat mai mult ca Ribery, mă refer la trofee, e dat afara afară de un expirat. Ma scuzați, dar ăsta e părerea mea.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează
Close