INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

UPDATE » Bayern dă o lovitură de zile mari! A oficializat transferul unui fotbalist de la Real Madrid! Prețul? 60 de milioane de euro!

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 11 iulie 2017 10:32

Mijlocașul columbian James Rodriguez (25 de ani) este, oficial, jucătorul lui Bayern Munchen. Nemții au anunțat mutarea: Real Madrid l-a împrumutat pentru următoarele două sezoane, iar Bayern e obligată să-l transfere definitiv apoi. Pentru James nemții vor plăti 60 de milioane de euro (pe care trebuie să-i achite până în vara lui 2019), iar jucătorul va avea un salariu de 6 milioane de euro pe sezon.

UPDATE

Rodriguez era și pe lista lui Chelsea, însă a ales-o pe Bayern pentru a lucra din nou cu antrenorul său favorit, Carlo Ancelotti.

Ziarele columbiene și Gazzetta delo Sport n-au nicio îndoială. Destinația lui James Rodriguez e Bayern Munchen. Tranzacția ar fi fost reglată deja de impresarul mijlocașului, Jorge Mendes, și de omul de încredere al nemților, cunoscutul agent italian Giovanni Branchini.

Cel mai reușit sezon

Mijlocașul Realului, total nemulțumit de colaborarea cu antrenorul Zinedine Zidane, este foarte sus inclusiv pe lista lui Chelsea. Dar el i-a ales pe bavarezi și din cauza lui Carlo Ancelotti.

Sub comanda tehnicanului de 58 de ani a jucat doar un sezon în tricoul blanco, 2014-2015, însă a fost de departe cel mai reușit.

Împrumut cu drept de cumpărare

Directorul executiv al nemților, Karl-Heinz Rummenigge, a fost rezervat luni, când i s-a vorbit despre James: "Dacă aș comenta speculațiile, ar putea apărea complicații și totul ar deveni mai scump".

Dar Gazzetta dello Sport a dezvăluit întreaga afacere, exact așa cum a anunțat și în 2013, în premieră, angajarea lui Guardiola la Munchen. Potrivit cotidianului italian, James va fi împrumutat de bavarezi pentru doi ani, cu drept de cumpărare definitivă în 2019. 

17 goluri și 18 assisturi a dat James la Real într-un sezon cu Ancelotti pe bancă (46 de meciuri)

19 goluri și 23 de assisturi are columbianul în celalate două sezoane la galactici, cu Benitez și Zidane antrenori

70.000.000 €cash cere Real în schimbul lui James, pentru un transfer definitiv în această vară

Cum ar putea arăta Bayern în 2017-2018 (4-3-2-1):
Neuer - Kimmich, Sule, Hummels, Alaba - Tolisso, Thiago, Vidal - Muller, James - Lewandowski

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
zizu
zizu  •  12 Iulie 2017, 15:03

oare unde au disparut pleiada de postaci din redactie ce injurau si jigneau non stop pe site?

united.colors.of.bavaria
united.colors.of.bavaria  •  11 Iulie 2017, 21:43
Postat de Barna Marius pe 11 Iulie 2017, 19:26

cei mai jegosi cand vine vorba de stiri ... ati pus poza cu ronaldo, bale si benzema si in articol e vorba de ala care nici nu mai e titular la real ...

De cand joaca CR cu nr. 10 !?

1821850391464423
Barna Marius  •  11 Iulie 2017, 19:26

cei mai jegosi cand vine vorba de stiri ... ati pus poza cu ronaldo, bale si benzema si in articol e vorba de ala care nici nu mai e titular la real ...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează