INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

UPDATE Ce s-a întîmplat cu Arlauskis » Motivul pentru care Gâlcă l-a scos la pauza meciului cu Real Sociedad

La debutul pentru Espanyol, în etapa trecută, Arla a primit 6 goluri, 3 fiind doar de la Cristiano Ronaldo
FOTO: Guliver/GettyImages
La debutul pentru Espanyol, în etapa trecută, Arla a primit 6 goluri, 3 fiind doar de la Cristiano Ronaldo FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 09 februarie 2016 09:35

Ca și în meciul cu Real Madrid, 0-6, Gâlcă a început meciul cu Real Sociedad, 0-5 cu Giedrius Arlauskis în poartă, jucător abia venit de la Watford. Lituanianul a încasat două goluri în primele opt minute ale meciului, iar Gâlcă l-a schimbat la pauză.

UPDATE 16:20

Potrivit cotidianului Sport, Arla va lipsi o lună de pe teren. După mai multe controale medicale, s-a descoperit că portarul suferă de o ruptură la mușchiul aductor.

Știrea inițială:

 

Presa din Spania scrie că antrenorul român a luat această decizie din cauza unei accidentări suferite de portar.   Arlauskis acuza dureri la mușchiul aductor drept, iar tehnicianul român nu a vrut să riște.

În locul lui Arla a intrat Pau Lopez, care a fost întîmpinat cu aplauze de fanii catalani.

Costel Gâlcă a fost numit antrenor la Espanyol pe 14 decembrie. A strîns 11 meciuri. Le-a cîștigat pe primele două (2-1 cu Levante și 1-0 cu Las Palmas), a remizat de două ori (0-0 cu Barcelona și 2-2 cu Villarreal), iar în celelalte 7 a pierdut.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
vasy86le
vasy86le  •  09 Februarie 2016, 16:39

Da ce il mai pupa gsp-ul *** pe galca cand a ajuns la espanyol, cel mai bun, fanii il adora, e zeu un spania etc etc, acum a ajuns *** ***, cel mai prost din curtea scolii =))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

respect.pentru.sport
respect.pentru.sport  •  09 Februarie 2016, 13:53

Primele 2 meciuri dupa numirea lui Galca au fost castigate din inertie, jucatorii evoluand cu stilul si formula transmise de fostul tehnician. Apoi a intrat ideologia lui Galca pe fir si rezultatul e catastrofic. Acel 6-0 cu Real ii poate fi iertat dar 0-5 acasa cu Sociedad e dezastruos. Mai grav de atat, echipa nu joaca nimic. In afara de posesie prelungita nu arata nimic, doar frica de a verticaliza, cum era cazul si la Steaua.

908114209257048
Bucur Alexandru Ionut  •  09 Februarie 2016, 11:57

cum frate 2 suturi pe poarta 2 goluri. clar se vede ce portar este . Galca a comis cea mai mare greseala. Cum poti sa aduci un portar care nu a mai aparat de pe vremea lu steaua, si il bagi in poarta si culmea in primul meci ia 6 bucati. dar nuuuuu galca continua in prostie si il baga si acum in poarta .

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close