INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

UPDATE Reacţia oficială a Barcelonei după ce Messi a fost condamnat la 21 de luni de închisoare: "Am contactat familia jucătorului"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 14:59

Tribunalul Suprem a ratificat astăzi comndamnarea de 21 de luni pe care Leo Messi a primit-o după frauda fiscală de 4,5 milioane de euro.

UPDATE 21:39

Prin intermediul unui comunicat de presă, clubul catalan şi-a manifestat susţinerea faţă de starul argentinian, condamnat la 21 de luni de închisoare după ce a fost găsit vinocat de o fraudă fiscală de 4,5 milioane de euro. 

"Clubul îşi manifestă, încă o dată, suportul pentru Leo Messi, pentru tatăl său, Jorge Messi, şi pentru întreaga familie. Preşedintele Josep Maria Bartomeu a contactat familia jucătorului pentru a-şi artăta suportul.

Familia a fost foarte recunoscătoare, nu doar pentru gestul de azi, dar şi pentru suportul pe care jucătorul şi familia le-au primit din partea clubului pe durata acestui proces. Clubul va continua să stea alături de Messi, tatăl său şi familia sa", se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al grupării catalane. 

Ştirea iniţială:

Tribunalul a judecat azi apelul făcut de avocații familiei Messi, dar în cazul jucătorului au decis să păstreze decizia Tribunalului. În plus, tatălui lui Messi i s-a redus pedeapsa, de la 21 la 15 luni. Totuși, Messi nu face închisoare, pedeapsa fiind cu suspendare.

Messi și tatăl său sunt acuzați că între 2009 și 2011 nu au plătit 4,5 milioane de euro către statul spaniol.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (9)
dumitavi
dumitavi  •  25 Mai 2017, 00:39
Postat de Robert Szi pe 24 Mai 2017, 16:48

unu fura din magazin niste mancare de foame.. ia 5 ani cu executare.. asta fura 5 mil.. 1 an si 9 luni cu suspendare :D

Asa va agitati de parca a furat de la voi...

cpt.ahab
cpt.ahab  •  24 Mai 2017, 22:21

Stai sa-l vedem pe Cristiano, ca nici el nu se simte mai bine. Nu cred ca astfel de fotbalisti fura. Pur si simplu, cad victime unor smecheri care-i pacalesc ca totul e legal. Si cu cat fotbalistul castiga mai multi bani, cu atat e mai expus escrocilor.

ulen21
ulen21  •  24 Mai 2017, 20:55

Numai noi suntem mai cu mot si iam dat lui Gica Popescu 3 si ceva cu executare, basca ca omul a recunoscut a platit si datoria cu tot cu penalitati! ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează