INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  VALENCIA - REAL MADRID 1-1

VALENCIA - REAL MADRID 1-1 // Nebunie pe „Mestalla”! Benzema a egalat în minutul 90+5, cu ajutorul lui Courtois, urcat și el la un corner

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 23:44

Valencia - Real Madrid 1-1 // Real n-a reușit să profite pe deplin de pasul greșit al Barcelonei, iar madrilenii staționează pe locul secund în La Liga.  

  • La orizont e chiar „El Clasico”. Barcelona - Real se joacă miercuri, 18 decembrie, de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Look Sport, TV Digi Sport și TV Telekom Sport. 

Formația lui Zinedine Zidane a avut posesia pe „Mestalla”, a irosit câteva ocazii bune, dar Valencia a „mușcat” prima, punctând în minutul 78 prin Soler, la capătul unui contraatac de manual. 

Eforturile madrilenilor au fost până la urmă răsplătite în al cincilea minut al prelungirilor. Courtois a urcat în atac la un corner, a reluat periculos cu capul, iar din respingerea portarului Valenciei a rezultat golul lui Benzema.

Real Madrid rămâne pe locul 2 după această etapă, ratând șansa de a trece peste Barcelona, care s-a împiedicat pe terenul lui Sociedad, 2-2. Catalanii au 35 de puncte, la fel ca Real, însă beneficiază de un golaveraj mai bun. 

Echipele de start: 

Valencia: Domenech - Costa, Garay, Gabriel, Gaya - Wass, Coquelin, Parejo, Soler - Rodrigo, Torres 
Rezerve: Rivero, Correia, Diakhaby, Esquerdo, Kondogbia, Sobrino, M. Vallejo 
Antrenor: Albert Celades

Real: Courtois - Carvajal, Varane, Ramos, Nacho - Modric, Valverde, Kroos - Rodrygo, Benzema, Isco 
Rezerve: Areola, Bale, Casemirp, Jovic, Militao, Odriozola, Junior Vinicius
Antrenor: Zinedine Zidane

Vezi și: 

REAL SOCIEDAD - BARCELONA 2-2 // VIDEO Scandal la Barcelona după „furtul clasic”: „Arbitrul a văzut, dar nu a vrut să fluiere”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
thanos10
thanos10  •  16 Decembrie 2019, 01:27

nu a reusit sa profite pe deplin? pai nu a profitat deloc,tinand cont ca si barca a facut egal.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează