INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Van Gaal recunoaște: "Fanii lui United au dreptate: suntem o echipă de tot c******"

Louis Van Gaal, foto: reuters
Louis Van Gaal, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 11:00

Olandezul Van Gaal a suferit una dintre cele mai umilitoare înfrângeri din carieră, atunci când Manchester United s-a înclinat în Europa League în fața danezilor de la Midtjylland, scor 1-2.

Conform goal.com, fanii diavolilor au taxat evoluția echipei favorite cântând un refren cam neortodox: "freezing cold on a Thursday night, Man Utd playing f****** s****", în traducere: "E frig bocnă joi seara, United joacă de tot c******".

Întrebat de reporteri după meci, Louis Van Gaal, antrenorul lui United, a recunoscut: "Au dreptate să ne critice. Când te uiți la felul cum am evoluat, mai ales în repriza a doua, le dai dreptate. Trebuie să încercăm să salvăm ce putem și se vor întoarce lângă noi".

United are un sezon mediocru, fiind clasată pe locul 5 în Premier League, la 6 puncte de ultimul loc care ar putea duce în Liga Campionilor. Fanii așteaptă sosirea lui Jose Mourinho, însă portughezul nu vrea să se implice până la finalul sezonului.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
plischi
plischi  •  20 Februarie 2016, 13:58

atunci cand copiii unei familii se comporta ca niste golani, tatal lor n-are nicio vina?

manutd.steaua
manutd.steaua  •  20 Februarie 2016, 12:04

antrenorul si dtaful medical e de ***,mai exact!daca ramai tot tu pe banca,bai idiotule,pana la sfarsitul anului,mai sus de locul 10 nu temrina united!cel mai slab antrenor posibil si cea mai proasta conducere ca nu-l demite si toate astea la un nume gigant al fotbalului!terminatul naibii ce esti

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează