INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Van Gaal s-a răzgândit! Deși a anunțat că s-a retras, olandezul a dezvăluit în ce condiții ar putea reveni pe banca unei echipe de fotbal

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 18 decembrie 2017 21:39

Tehnicianul olandez, Louis Van Gaal, ar putea reveni din nou în fotbal. Într-un interviu acordat publicației The Daily Mirror, Van Gall a recunoscut că este tentat să antreneze din nou.

Cu toate acestea, singurele oferte pe care tehnicianul batav le-ar accepta ar fi cele din partea unor echipe mari din Premier League.

"Probabil că nu voi mai antrena vreodată. Dar dacă aș face-o trebuie să fie un club mare din Anglia pentru că nu mi-am terminat treaba cu Manchester United. Am experiență în fotbal și aș fi putut înțelege decizia lor. Dar președintele Woodward nici măcar nu a venit să vorbească cu mine", a spus Van Gaal.

În vârstă de 66 de ani, Van Gaal nu mai antrenează din mai 2016, când a fost demis de la conducerea lui Manchester United deși în ultimul său meci câștigase Cupa Angliei, singurul său trofeu în cei doi ani petrecuți pe Old Traford.

Imediat după demitere tehnnicianul olandez anunțase că se retrage din antrenorat. Pe lângă United, Van Gaal a mai pregătit printre altele Ajax Amsterdam, Barcelona, Bayern Munchen sau naționala Olandei.

surse: thesun.co.uk, telegraph.co.uk, nieuwsblad.be

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  19 Decembrie 2017, 08:48

Van Gaal este bun pentru portughezi, polonezi sau bulgari. Atat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează