INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Vedetele Barcelonei fac lobby pentru cel mai tare transfer din istorie: "Ar fi senzaţional dacă ar juca la noi"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 februarie 2016 16:08

Neymar a vorbit într-un interviu acordat cotidianului portughez A Bola și a recunoscut că și-ar dori să joace la Barcelona alături de Cristiano Ronaldo.

"Ar fi senzaţional dacă ar juca și el la Barcelona. Cristiano e un jucător uriaș, cum rar au fost alții", a spus Neymar.

Starul brazilian al Barcelonei i-a lăudat și pe Mourinho și Guardiola, care, cel mai probabil, vor fi adversari în Premier League.

"Sunt un admirator al celor doi. Le urmăresc de mulți ani traiectoria. Dar antrenorul meu este Luis Enrique și eu îmbrac tricoul Barcelonei" Neymar

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1250831911613657
Diamand Daniela  •  20 Februarie 2016, 22:48

Acest gsp.ro este din ce în ce mai jalnic... Mă mir că nu publică vreo declaraţie (imaginară) a ciobanului/ oierului/ *** că a semnat un precontract cu Ronaldo începând cu 2017 şi din 2020 vine Neymar. Pe Messi nu-l mai duce gesepeu pe nicăieri? De câteva zile nu am citit de niciun şeic care mai pregăteşte câteva sutare de milioane şi cămile pt Messi!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  20 Februarie 2016, 18:03

Articol de umplutura marca gsp.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  20 Februarie 2016, 17:36

Ronaldo nu ar avea loc la Barcelona.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează