INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Venit de mai puțin de o lună la City, Guardiola și-a impresionat jucătorii: "Am învățat în trei săptămâni cu el mai mult decât în tot restul carierei"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 iulie 2016 12:04

La numai trei săptămâni de la prezentarea oficială pe Etihad, Pep Guardiola primește deja laude din partea fotbaliștilor cu care lucrează.

Fabian Delph susține că în scurta perioadă în care a lucrat cu tehnicianul spaniol a învățat mai mult decât în toată cariera.

"În trei săptămâni cu Pep Guardiola am învățat mai mult decât în toată cariera. Sună exagerat, dar e adevărul. Este vorba de modul în care simplifică lucrurile. Modul lui de a juca. Forma în care privește lucrurile. Se vede ce dorește să facă în meciurile următoare", a spus mijlocașul transferat anul trecut de Manchester City de la Aston Villa.

City desfășoară în aceste zile un stagiu de pregătire în China, în cadrul căruia participă și la International Champions Cup, turneu la care mai iau parte și Manchester United și Borussia Dortmund.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează