INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Verdict final în cazul președintelui lui Juventus: suspendare ridicată, dar amendă drastică el și pentru club + una dinte peluze, închisă la următorul meci

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat luni, 18 decembrie 2017 18:10

Suspendat în toamnă după ce a autorizat vânzarea de bilete și abonamente peste limita admisă la meciurile lui Juventus, președintele "Bătrânei Doamne", Andrea Agnelli, a scăpat de pedeapsa dictată în urmă cu trei luni.

Suspendat inițial pentru 12 luni, acesta va trebui să plătească suma de 100.000 de euro, în timp ce clubul a fost amendat cu 600.000 de euro, anunță Gazzeta dello Sport.

În plus, Peluza Sud a stadionului lui Juve va fi închisă la următorul meci, partida cu Genoa din Cupa Italiei de pe 20 decembrie.

Agnelli a fost acuzat că a încălcat regulamentul din Italia și că a autorizat vânzarea de bilete şi abonamente peste limita admisă la meciurile celor de la Juventus.

Andrea Agnelli, 41 de ani, conduce clubul Juventus din anul 2010. El este şi membru fără drept de vot în comitetul executiv al UEFA din 2015.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează