INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAMPIONATE

Verdict: vinovat! Un fost jucător la City riscă ani grei de închisoare pentru că a sedus o minoră

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 18:58

Fostul internațional englez Adam Johnson a fost găsit vinovat azi de judecătorii englezi la unul dintre capetele de acuzare privind activitate sexuală cu o minoră de 15 ani.

Mijlocașul în vârstă de 28 de ani ar putea face între cinci și zece ani de închisoare, iar judecătorii au declarat că acesta va primi un verdict definitiv până la finalul acestei luni.

Fotbalistul a fost acuzat de faptul că i-a zis fetei să îi facă sex oral, însă această acuzație nu a putut fi probată. Până acum, s-a putut dovedi doar că Johnson a sărutat-o pasional pe fată, iar jurații urmează să se pronunțe asupra unei a treia acuzații, conform căreia acesta ar fi întreținut raporturi sexuale cu minora.

Johnson a recunoscut faptul că a atras-o pe fata de 15 ani și că ar fi sărutat-o la el în mașină, însă a negat acuzațiile cu privire la întreținerea de raporturi sexuale. Cei doi s-au întâlnit de două ori în luna ianuarie a anului trecut, în mașina acestuia, conform Daily Mail.

În timpul procesului, s-a aflat faptul că fata l-a contactat pe Johnson pe o rețea de socializare la sfârșitul anului 2014.

Fotbalistul a fost dat afară de la clubul Sunderland luna trecută.

Adam Johnson a jucat pentru Manchester City în perioada 2010-2012 și are în palmares un titlu de campion și o Cupă a Angliei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează