INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Verratti, acuzat că ar fi petrecut în club înainte de meciul retur cu Barcelona » Impresarul jucătorului neagă şi nu exclude un transfer în vară

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Alexandru StănilăJURNALISPORT - Publicat luni, 13 martie 2017 19:03

Marco Verratti, fotbalistul lui PSG, a fost acuzat de L' Equipe că ar fi petrecut într-un club din Paris, alături de Blaise Matuidi, colegul său, cu 48 de ore înainte de meciul cu Barcelona.

Cotidianul francez susţine că aceştia au fost văzuţi de doi martori în timp ce petreceau până după miezul nopţii, în noaptea de dinaintea plecării spre Barcelona.

Agentul jucătorului, Donato Di Campli, a ţinut să nege toate aceste acuzaţii.

"Tot ce au scris este absolut fals şi îi vom acţiona în instanţă. Imaginea jucătorului nu trebuie pătată cu astfel de afirmaţii false. Una este să fie criticat pentru jocul din teren şi alta este să intri în viaţa lui personală şi să spui lucruri total neadevărate", a declarat acesta, potrivit Gazzetta dello Sport.

Di Campli a sugerat şi faptul că jucătorul este dorit de mai multe formaţii importante şi ar putea părăsi gruparea pariziană, Juventus şi Inter fiind numele echipelor cel mai des vehiculate de presa italiană drept viitoare destinaţie pentru mijlocaş.

"Presa din Franţa ar trebui să-i mulţumească lui Verratti că joacă pentru PSG. Marco nu are nimic cu echipa sau cu fanii, care s-au comportat mereu exemplar cu el. Jucătorul are contract până în 2021, iar preşedintele şi-a exprimat dorinţa de a creea o echipă puternică aici, însă este adevărat că telefonul meu tot sună", a mai spus impresarul fostului jucător de la Pescara, conform Le10Sport.

40 de milioane €este cota lui Verratti, conform transfermarkt

 

31 de partidea bifat mijlocaşul de 24 ani pentru PSG, în acest sezon

surse: le10sport.com, gazzetta.it

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează