INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OFERTĂ

Veste bună pentru Stanciu! Oferta de 30 de milioane de euro care i-ar putea schimba cariera

Articol de GSP - Publicat luni, 17 aprilie 2017 16:44

Anderlecht pare să fie o adevărată fabrică de jucători. Youri Tielemans e noua vedetă a clubului la care evoluează Nicolae Stanciu și Alex Chipciu. Fotbalistul a atras deja atenția mai multor cluburi.

Chelsea și Manchester United sunt însă favorite să obțină semnătura mijlocașului de doar 19 ani care este deja cotat la 20 de milioane de euro.

Tânărul belgian ar putea juca din vară la Chelsea, lucru anunțat de presa engleză. Formația antrenată de Antonio Conte este dispusă să ofere peste 30 de milioane de euro în schimbul acestuia.

Tielemans evoluează constant în echipa lui Anderlecht de la 16 ani și a devenit al 3-lea cel mai tânăr fotbalist care prinde minute în Liga Campionilor. 

Dacă se va perfecta acest transfer, Nicolae Stanciu are mari șanse să revină printre titularii formației care conduce clasamentul în Belgia.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
636956183126358
Lucian Dimitriu  •  18 Aprilie 2017, 14:12

Asta este singura șansă a prostănacilor noștrii, care se cred fotbaliști de valoare. In realitate, ei sunt promovați în conștiința publică de alți prostănaci ce se cred jurnaliști de sport.

cristiancelmare
cristiancelmare  •  18 Aprilie 2017, 01:26

Nu numai autorul articolului,dar si șeful lui cred ca erau la bere.mie nu-mi vine să cred că poate sa existe asa ceva .jur .

andrei.33
andrei.33  •  17 Aprilie 2017, 22:02
Postat de Dan-Cristian Lucaciu pe 17 Aprilie 2017, 21:55

In general nu comentez la clickbaituri dar asta e un now low pentru GSP. ***

Autorul nu e jurnalist, pozitia se cheama "creator de continut". ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează