INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECIZIE

Veste importantă primită de Barcelona » Real Madrid va avea parte de o surpriză la "El Clasico"!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 18:24

S-a stabilit că Real Madrid şi FC Barcelona se vor întîlni în primul "El Clasico" din acest sezon sîmbătă, 25 octombrie, la ora României 19. Acest meci ar putea reprezenta debutul lui Luis Suarez. 

Clubul catalan a anunţat pe site-ul oficial că a primit confirmarea de la TAS conform căreia suspendarea lui Luis Suarez expiră pe 24 octombrie, la miezul nopţii, aşa că Luis Enrique poate miza pe el.

Uruguayanul are deja dreptul de a se antrena alături de colegi şi de a evolua în amicale, după ce TAS i-a ridicat interdicţia, rămînînd doar cu cele 9 partide de suspendare la naţională, plus cele 4 luni de pauză de la jocuri oficiale.

Suarez a fost suspendat după ce l-a muşcat pe Chiellini la meciul Italia - Uruguay de la Campionatul Mondial.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
9nepasa
9nepasa  •  10 Septembrie 2014, 22:57

Reprezentantul clubului Real Madrid pentru relațiile cu presa a informat media din Spania că site-ul gsp.ro le-a oferit o informație senzațională,nemaipomenită,un adevărat șoc media,motiv pentru care nu doar ține să le mulțumească dar și să-i transmită magazionerului echipei să deruleze acțiuni concrete pentru a le cumpăra jucătorilor echipei și staff-ului tehnic echipamente corespunzătoare anti-mușcături,anti-țânțari,anti-messi,etc....Vă-nchipuiți că Spania deja fierbe...

helena
helena  •  10 Septembrie 2014, 20:53

Se stia inca, de cand s-a tras la sorti "tintarul" Primerei Division, ca Suarez va fi apt de joc , chiar la meciul cu Madridul!Surpriza e DOAR pentru anumiti ziaristi!

para.para
para.para  •  10 Septembrie 2014, 18:34

Ce stia toata planeta, distrusii de la je gsepe au aflat tocmai acum si nu stiau cum sa mai indobitoceasca poporul roman.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează