INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ATLETICO MADRID

Vestea pe care fanii lui Atletico Madrid nu vor să o audă » Ce spune Diego Simeone despre viitorul său

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 mai 2016 15:36

După ce a făcut din Atletico Madrid una dintre cele mai importante echipe ale Europei, Diego Simeone ar putea pleca de la echipa spaniolă.

După ce a pierdut noaptea trecută a doua finală de Champions League în trei ani, Diego Simeone a vorbit despre viitorul său și a lăsat să se înțeleagă că ar putea pleca.

"Este momentul ca eu să mă gândesc la viitor. Când dai totul și nu este suficient, este greu. Au fost trei ani minunați, dar nu sunt fericit în această seară. Nu știu care dintre finalele pierdute doare mai tare. Îmi pare rău pentru cei care vin să ne vadă" Diego Simeone, după finala Champions League

Simeone, 46 de ani, a preluat-o pe Atletico Madrid în decembrie 2011 și a câștigat un campionat, o Cupă a Spaniei, o Supercupă a Spaniei, o Europa League și o Supercupă a Europei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
chris_bu67
chris_bu67  •  29 Mai 2016, 18:41
Postat de Ervin Elias pe 29 Mai 2016, 17:22

Simeone a fost solicitat de Puiu Iordănescu aflat în tribune să îi dea doă mătănii sfințite și o cărticică sfântă....dar Simeone nu a vrut și uite că pierdu!

Ești un cap de rumeguș,ca mulți alții,bolnav și te crezi sănătos!Ptiu,Doamne,ce spurcăciune!

daweroirl
daweroirl  •  29 Mai 2016, 17:30

eu zic ca acest Ciolo e numai bun la Niu Mimamo !

439542782916624
Ervin Elias  •  29 Mai 2016, 17:22

Simeone a fost solicitat de Puiu Iordănescu aflat în tribune să îi dea doă mătănii sfințite și o cărticică sfântă....dar Simeone nu a vrut și uite că pierdu!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează