INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Vești excelente pentru fanii Barcelonei! Un membru al trioului MSN a semnat prelungirea contractului

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 17:51

Neymar a semnat prelungirea contractului cu gruparea catalană, anunță site-ul oficial al Barcelonei. Noua înțelegere este valabilă până în 2021.

Brazilianul de 24 de ani a semnat astăzi prelungirea înțelegerii cu Barcelona, formație la care s-a transferat în vara anului 2013, de la Santos FC.

"Continuăm să muncim pentru a menține excelența sportivă. Felicitări pentru semnarea unui nou contract cu Barca, Neymar", a scris și Josep Maria Bartomeu pe pagina oficială de Twitter.

În cele trei sezoane petrecute la Barcelona, Neymar a cucerit nouă trofee: două trofee de campion, două Cupe ale Spaniei, un trofeu al Ligii Campionilor, două Supercupe al Spaniei, o Supercupă a Europei și un Mondial al Cluburilor.

91 de goluri
a marcat Neymar în 150 de meciuri jucate în tricoul Barcelonei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1845072955729544
Mihai Plotogea  •  21 Octombrie 2016, 18:58

Asa sunt cunoscuti in toata lumea , nu i a inventat gsp ul...

spion_kop
spion_kop  •  21 Octombrie 2016, 18:37

trioul MSN ?? poate va cer astia de la Microsoft drepturi de autor, platiti toata viata ca prostii, nu ca ati trai vreo clipa vreun moment de neprostie umana !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează