INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REVENIRE

Vești minunate: ”S-a trezit și vorbește” » Sir Alex a ieșit din comă!

Foto: Guliver/GettyImags
Foto: Guliver/GettyImags

Articol de - Publicat marti, 08 mai 2018 10:15

Ferguson a dat azi-noapte primele semne încurajatoare privind recuperarea după atacul cerebral. ”S-a ridicat în fund și a întrebat rudele despre rezultatele operației”, au dezvăluit surse din spital.

Sir Alex Ferguson nu și-a pierdut spiritul de luptător nici la 76 de ani. La două zile după operația suferită pe creier, cel mai de succes manager din istoria fotbalului britanic a dat primele vești încurajatoare.

Azi-noapte a ieșit din coma indusă farmaceutic de medici. "S-a trezit, s-a ridicat în fund și a vorbit cu familia și cu rudele aflate în rezerva de la Salford Royal Hospital. A întrebat despre rezultatele intervenției. "Prognoza e bună și prietenii săi apropiați din fotbal sunt ținuți la curent cu noutățile", dezvăluie surse din spital citate în The Sun.

"E lung drumul recuperării totale"

Deși șansele supraviețuirii și recuperării cresc cu fiecare oră, doctorii păstrează un optimism rezervat pentru că "drumul către refacerea totală e lung și parcurs încet. Va rămâne la terapie intensivă și asistat de aparate pentru orice eventualitate", anunță Daily Mail.

Ferguson a șocat întreaga lume a fotbalului, care l-a susținut prin sute de mesaje emoționante de la foști sau actuali jucători și antrenori, tremurând și rugându-se pentru viața lui. Sir Alex a suferit o hemoragie cerebrală sâmbătă dimineață, căzând în reședinta sa din Cheshire. 

13 titluri de campion cu Man. United a cucerit Sir Alex Ferguson din cele 38 de trofee câștigate în 26 de ani pe Old Trafford. S-a retras în 2013

"Mă bucur că operația i-a reușit, dar următoarele zile vor fi cruciale. Trebuie să ne rugăm în continuare și să sperăm în recuperarea lui totală. Știu că Sir Alex e un luptător și cred că va câștiga" Ryan Giggs, fost mijlocaș Man. United

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează