INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Vești proaste pentru AC Milan » Bonaventura va fi operat și spune adio acestui sezon, iar De Sciglio va lipsi o lună

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Alexandru PavelJURNALISPORT - Publicat miercuri, 01 februarie 2017 15:31

AC Milan suferă din pricina accidentărilor, Giacomo Bonaventura și Mattia De Sciglio urmând să lipsească mai multe partide din pricina problemelor medicale acuzate în timpul partidei contra lui Udinese, din weekend, pierdută de ”rossonerii” cu scorul de 1-2.

Mai exact, mijlocașul italian are nevoie de operație la mușchiul aductor, intervenție care-l va ține departe de teren pentru aproximativ patru luni, ceea ce înseamnă că nu va mai putea evolua în această stagiune.

AC Milan anunță că testele efectuate astăzi asupra lui Giacomo au relevat faptul că acesta a suferit o leziune la aductorul stâng. Jucătorul va fi operat în următoarele zile de către Profesorul Sakari Orava”, se arată în comunicatul oficial emis de formația italiană.

Fundașul lateral De Sciglio are probleme la ligamentele genunchiului stâng,  astfel că tehnicianul Vincenzo Montella nu se va putea baza pe serviciile apărătorului în următoarea lună. 

AC Milan a câștigat doar una dintre ultimele șase partide din Serie A și au căzut de pe podium până pe locul al șaptelea, la 14 puncte în spatele liderului Juventus.

surse: calciomercato.com, italianfootballdaily.com

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  01 Februarie 2017, 17:31

Pacat pentru ca trebuie schimbata o echipa care mergea bine, cu un aport important al lui Bonaventura. Solutii sunt, Deulofeu poate intra acum mai usor in echipa, plus imprumutul de ultim moment Ocampos de la Marseille. In aparare sunt solutii. Acum conteaza cat de repede se vor lega cei noi in echipa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close