INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS

Vești proaste pentru Juventus » Croatul Marko Pjaca a fost operat și va rata tot restul sezonului!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Perta AlexandruJURNALISPORT - Publicat vineri, 31 martie 2017 23:30

Marko Pjaca, jucătorul croat al lui Juventus Torino, a fost supus astăzi unei intervenții chirurgicale la genunchiul drept, după ce a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate în timp ce era la lot cu naționala țării sale.

Operația efectuată de profesorul Mariani Villa Stuart a fost una reușită, iar fotbalistul de 21 de ani va fi apt de joc în aproximativ 6 luni.

Clubul torinez a emis un comunicat pe site-ul oficial, în care prezintă situația lui Pjaca: ”Operația, coordonată de profesorul Mariani și la care a luat parte și doctorul clubului Claudio Rigo, a fost un real succes. Pjaca este așteptat să se întoarcă la antrenamente în aproximativ 6 luni”.

Accidentarea croatului îi încurcă puțin planurile tehnicianului lui Juventus, Massimiliano Allegri, limitându-i tehnicianului italian opțiunile pentru noul sistem implementat la Juventus, 4-2-3-1, Pjaca devenind în această primăvară o piesă importantă pentru torinezi.

Pe lângă această absență, Allegri nu se va putea baza în deplasarea de la Napoli nici pe fundașul Medhi Benatia, accidentat și el. 

  • Napoli -Juventus se joacă duminică seara, de la 21:45.

sursa: juventus.com

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
802370546586348
Alex Alex  •  01 Aprilie 2017, 10:42
Postat de Adrian Suciu pe 01 Aprilie 2017, 01:09

Aiurea om de baza este rezerva lui Dybala la Juventus. Era doar o solutie avarie. Ma intreb cate meciuri ati vazut de ale lui Juve inainte de a scrie asemenea comentariu?!

Om de baza nu inseamna neaparat titular. Asta ar insemna sa fie doar 11 oameni de baza la o echipa. Allegri s-a bazat pe el in ultimul timp si cam fost prima optiune la schimbare. Vrei sa spui ca James de la Real nu e om de baza? Sau Benatia la Juve? Sau Douglas la Bayern? Nu scrie niciunde ca ar fi titular de drept.

895810720478740
Adrian Suciu  •  01 Aprilie 2017, 01:09

Aiurea om de baza este rezerva lui Dybala la Juventus. Era doar o solutie avarie. Ma intreb cate meciuri ati vazut de ale lui Juve inainte de a scrie asemenea comentariu?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează