INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Vești senzaționale pentru fanii lui United: cine îl va înlocui pe Van Gaal

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2016 14:30

Sir Alex Ferguson e gata să o ajute pe Manchester United să revină în elita fotbalului, cu o condiție: să facă echipă cu Ryan Giggs, care să fie antrenor principal.

Presa engleză scrie că Ferguson nu vrea să mai fie antrenor principal, retrăgîndu-se în 2013, însă e gata să-i fie alături cu sfaturi lui Giggs, fostul mijlocaș de legendă al clubului, care este, în prezent, secundul lui Van Gaal.

Van Gaal l-a îndepărtat pe Sir Alex de cînd a preluat echipa, însă rezultatele slabe nu-l ajută pe olandez, care nu se mai bucură de susținerea șefilor.

E de așteptat ca cel mai tîrziu la finalul sezonului, olandezul să plece de la United.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mariusraul
mariusraul  •  17 Ianuarie 2016, 17:30

Van Gaal = un idiot tripat , ce a facut gaura de sute de milioane de euro la MU . Echipa e praf cu un joc de Championship , deși are numai fotbaliști de calitate superioară in lot . Păcat ca a putut crede cineva in arogantul asta screlozat ,ce a facut praf pe lângă echipa si fotbaliști adevărați de genul lui Falcao samd .

ottobraun
ottobraun  •  17 Ianuarie 2016, 17:02

mosule stai pe oualii tale ca nu mai merge cu arbitrii , ai tai au iesit la pensie!

ortega
ortega  •  17 Ianuarie 2016, 16:12

Nu e Reggae ? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează