INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Vestiarul Barcelonei a decis! Jucătorii catalanilor au ales pe cine vor în locul lui Luis Enrique

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 aprilie 2017 13:30

Luis Enrique va pleca la finalul acestui sezon de la Barcelona, iar șefii catalanilor caută un nou antrenor.

Catalanii de la ziarul Sport anunță că jucătorii și-au dat acordul ca Juan Carlos Unzue, secundul echipei, să fie numit antrenor principal.

Fotbaliștii Barcelonei sunt extrem de încrezători în calitățile lui Unzue și-l apreciază pe acesta. În plus, antrenorul are o relație excelentă cu fotbaliștii, pe care îi cunoaște foarte bine, astfel că are un avantaj față de alți posibili antrenori.

Jucătorii au vorbit în vestiar despre posibilitatea ca Unzue să devină antrenor și și-au dat acordul. În plus, jucători precum Pique, Jordi Alba, Iniesta și Sergi Roberto l-au lăudat public pe Unzue.

Dacă Barcelona l-ar alege pe Unzue ar repeta mutarea făcută după plecarea lui Pep Guardiola, în 2012, când Tito Vilanova a fost numit antrenor.

De-a lungul carierei de fotbalist, Unzue, fost portar, a jucat la Osasuna, Barcelona, Sevilla și Tenerife și Real Oviedo. Unzue a fost antrenor cu portarii la Barcelona, între 2003 și 2010 și 2011 și 2012, principal la Numancia în sezonul 2010 - 2011, și secund la Celta Vigo, între 2013 - 2014, unde a lucrat cu Luis Enrique. Este secund la Barcelona din 2014.

Pe lista Barcelonei mai sunt Ernesto Valverde, antrenor la Athletic Bilbao, Ronald Koeman, antrenor la Everton, și Jorge Sampaoli, antrenorul Sevillei.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează